Επίσημα στον ΟΦΗ ο Κιτσούλης
Ο Βασίλης Κιτσούλης αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ κι όπως δήλωσε ο ίδιος η πρόταση που είχε από τον Άρη ήταν τιμητική, ωστόσο η παρουσία του Φώτη Τακιανού στον πάγκο των Κρητικών ήταν καταλυτική.
«Έρχομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη δυναμική και υπέροχο κόσμο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την Κρήτη γενικότερα, ενώ ο κόσμος του ΟΦΗ είναι δεμένος με την ομάδα και την στηρίζει. Η πρόταση συνεργασίας που μου έκανε ο Άρης για να αγωνιστώ φέτος στην Α1 ήταν πολύ τιμητική, όμως στην τελική απόφαση μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο η παρουσία στον πάγκο του ΟΦΗ του Φώτη Τακιανού αλλά και ο τρόπος που με πλησίασαν οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης και Σταύρος Λυριντζάκης, οι οποίοι μου έδωσαν να καταλάβω ότι στήνουν κάτι καλό και με μέλλον. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να έχουμε την στήριξη του κόσμου και με πολύ και σκληρή δουλεία είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Η επίσημη ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Κιτσούλη.
Ο Βασίλης Κιτσούλης γεννήθηκε 3-5-1983 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2.02, αγωνίζεται στην θέση “3” και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε μέχρι και στην ανδρική ομάδα (το 2000 στην Α1 σαν έφηβος) και ακολούθησαν Αίαντας Εύοσμου (Α2), Πανσερραϊκός (Γ), Ολυμπιακός Βόλου (Β), Strumica Σκοπίων (πρωταθλήτρια σεζόν και πολυτιμότερος παίκτης), Απόλλων Λεμεσού (Α1 Κύπρος), Caceres Ισπανίας (Β), ΚΑΟΔ (τρία χρόνια Α2 και ένα χρόνο Α1).
Πέρυσι αγωνίσθηκε στην Δράμα και στον ΚΑΟΔ στην Α1 σημειώνοντας σε 23 παιχνίδια 83 πόντους με 13’.5 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο (ευστοχία σε δίποντα 57% με 26/46, σε τρίποντα 24% με 4/17 και στις ελεύθερες βολές 70% με 19/27), 44 ριμπάουντ (12 επιθετικά και 32 αμυντικά), 9 ασσίστ και 4 κλεψίματα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
