Βουρνάς και τη νέα σεζόν
Η Δόξα Λευκάδας κατάφερε να παραμείνει στην Α2 και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Λευκάδας αναφέρει:
«Απολύτως επιτυχή έκβαση είχε η χθεσινή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Δόξας με το Νίκο Βουρνά. Ο καταξιωμένος προπονητής συμφώνησε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις για την οριστικοποίηση και του ρόστερ της ομάδας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
