Πρόβα με Ραντνίσκι

Πρόβα με Ραντνίσκι

Gazzetta team
Πρόβα με Ραντνίσκι
Ο Ολυμπιακός ήθελε να δώσει τουλάχιστον έναν αγώνα για τους τελικούς των Playoff πριν το Final Four, αλλά το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό. Έτσι, οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στη Ραντνίσκι φιλικό.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να μείνουν σχεδόν 15 μέρες χωρίς αγώνα και γι’ αυτό έψαχνε αντίπαλο για φιλικό ή φιλικά. Οι παίκτες των περισσοτέρων ομάδων της Α1 έχουν… σκορπίσει στους πέντε ορίζοντες και έτσι οι επιλογές ήταν δύο. Πανιώνιος ή Κολοσσός Ρόδου.

Ο δεύτερος απορρίφθηκε αμέσως αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ήθελε να κάνει ταξίδι και έτσι η μόνη επιλογή ήταν ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι», όμως, λογικά θα αρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη τους μικρούς τελικούς κόντρα στους «θαλασσί», οπότε χρειάζονται …ανάσες και όχι φιλικά.

Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός έψαξε εκτός Ελλάδος για αντίπαλο και φαίνεται πως η Ραντνίτσκι θα είναι αυτή που θα «ντυθεί» Μπαρτσελόνα για χάρη της ομάδας του Πειραιά. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, αλλά ούτε και αν θα δοθεί ένα ή δύο φιλικά με τη σερβική ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα