Θέλει «αιώνιο» τελικό ο Παπαδόπουλος

Αντώνης Κατσίκης
Θέλει «αιώνιο» τελικό ο Παπαδόπουλος
Την άποψη πως θα είναι ιδανικό σενάριο για το ελληνικό μπάσκετ μια «αιώνια» συνάντηση στον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης εξέφρασε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού μαζί με τον Μιχάλη Πελεκάνο βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ, εκεί όπου… έβγαλαν τον τυχερό που κέρδισε εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Οι δύο Έλληνες παίκτες των Πειραιωτών απάντησαν σε ερωτήσεις παιδιών της Ακαδημίας των «ερυθρολεύκων» ενώ υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό προσφέρεται σε απόδοση 9.50 στην vistabet

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο «Λάζος» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και επανάλαβε αυτό που είπε και σε ερώτηση παιδιού από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. «Είμαστε έτοιμοι για το Final Four. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η σειρά με τον Πανιώνιο και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Μπαρτσελόνα. Είναι πιο εύκολο σε ένα Final Four να σε θεωρούν όλοι άουτσάιντερ» είπε αρχικά ο 32χρονος σέντερ και στη συνέχεια εξήγησε γιατί η ομάδα του ήθελε και άλλα ματς πριν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. «Καλό θα ήταν το πρόγραμμα των τελικών να το ξέραμε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και όχι λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των αγώνων. Ναι, θα θέλαμε παιχνίδια πριν το Final Four, αλλά όπως φαίνεται θα έχουμε ένα μεγάλο κενό πριν από τη Μπαρτσελόνα».

Όσο για το εάν ονειρεύεται έναν τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο «Λάζος» απάντησε πως «μακάρι να βρεθούμε με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Θα είναι εντυπωσιακό και όμορφο δύο ελληνικές ομάδες να βρεθούν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Οι καλύτεροι φίλαθλοι είναι εδώ (σ.σ. δείχνοντας τα παιδιά), αυτοί είναι το μέλλον και τώρα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα