Σάτο: «Κάθε ματς είναι δύσκολο»

Σάτο: «Κάθε ματς είναι δύσκολο»

Gazzetta team
Σάτο: «Κάθε ματς είναι δύσκολο»

bet365

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κέρδισε εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο προημιτελικό της Α1, ωστόσο ο Ρομέιν Σάτο τόνισε πως κάθε ματς κρύβει τις δυσκολίες του.

Ο Αφρικανός άσος του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ανέφερε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Είμαστε στα πλέι οφ και κάθε παιχνίδια είναι δύσκολο. Πρέπει να δίνεις πάντα το 100%. Αυτό κάναμε κι εμείς στο πρώτο παιχνίδι. Βγήκαμε έξω στο παρκέ και αγωνιστήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα. Δεν κάναμε λάθη και ήρθε η νίκη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πολλά είναι αυτά τα στοιχεία που θέλουν βελτίωση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίζεις μια ομάδα με 30 ή 40 πόντους. Όπως επίσης είναι σίγουρο πως θα είναι δύσκολο και το επόμενο παιχνίδι μαζί τους. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και καλύτεροι».

Τέλος για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης συμπλήρωσε: «Πάντα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έγινε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα εκτός από το επόμενο παιχνίδι και το να βελτιωθούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα