Αμφίβολος ο Γεωργαλλής

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Γεωργαλλής

bet365

Η συμμετοχή του Γιάννη Γεωργαλλή είναι αρκετά αμφίβολη για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό (26/04, 7μ.μ., ΕΤ1), ενώ ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς στο Βενετόκλειο (28/04, 5μ.μ.)

Ο Γιάννης Γεωργαλλής που υπέστη τράβηγμα στη γάμπα είναι αρκετά αμφίβολος για το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα η ομάδα της Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι αύριο (Πέμπτη) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της β’ φάσης των πλέι-οφ της Α1. Η προπώληση θα γίνει από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) τις εξής ημέρες και ώρες:

ΠΕΜΠΤΗ: Από τις 11:00 μέχρι και τις 15:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Από τις 10:00 μέχρι και τις 15:00
Σε περίπτωση που υπάρχουν εισιτήρια, θα τεθούν στη διάθεσή των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) από τις 14:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 20 ευρώ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τον φίλαθλο κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του από τα γραφεία της ομάδας μας, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει. Η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο και το ζεστό χειροκρότημα θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για την πορεία και την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι αθλητές της ομάδας μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα