Χάινς: «Ένας μήνας, όλη η χρονιά»

Gazzetta team
Χάινς: «Ένας μήνας, όλη η χρονιά»
O Oλυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη τον Πανιώνιο (19:00, NET) στο πρώτο ημιτελικό των Playoff με τον Κάιλ Χάινς να εξηγεί γιατί η παρέα του δεν πρέπει να δώσει ξανά... δικαιώματα.

Ο Αμερικανός σέντερ εξήγησε πως «η εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν κακή κι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Στον επόμενο μήνα παίζεται όλη η χρονιά για μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, σωματικά και πνευματικά. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδο της δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους αντιπάλους της. Δεν έχουν να χάσουν, αλλά μπορούν να κερδίσουν πολλά και γι’ αυτό θα πρέπει να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα».

Από τη μεριά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, υποστήριξε πως «από τη σειρά με τον ΠΑΟΚ κατά το ήμισυ η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που θέλαμε. Στη σειρά των παιχνιδιών από τον Πανιώνιο θέλουμε σαφώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Πανιώνιος είναι μια πειθαρχημένη ομάδα με επαφές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και θα πρέπει να μπούμε στη φιλοσοφία των συγκεκριμένων παιχνιδιών αλλά και των πλέι οφ γενικότερα. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση τόσο ατομική όσο και ομαδική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα