«Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά...»

Gazzetta team
«Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά...»
Ο Πανιώνιος έχει στόχο την 3η θέση αλλά όπως τονίζει ο Τζον Ντίμπλερ «ποτέ δεν ξέρεις...» και παρά το γεγονός ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον Πανιώνιο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζον Ντίμπλερ στην εφημερίδα SportDay:


«Χάσαμε και τις δύο φορές από τον Ολυμπιακό στη regular season παρ' ότι παλέψαμε, αλλά δεν σταματάμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τελευταία, εμείς θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη απέναντί του. Είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...».

Ο Αμερικάνος σουτέρ στεναχωρήθηκε πολύ για τον τραυματισμό του Αλεξ Στίβεσον (θα μείνει πέντε μήνες εκτός, αφού η μαγνητική τομογραφία έδειξε ρήξη στον πρόσθιο και στον έσω πλάγιο χιαστό του δεξιού γόνατου) τονίζοντας πως «είναι πολύ άσχημο γεγονός. Εκανε σπουδαία χρονιά και έδινε μεγάλη ενέργεια. Πάντως, έχουμε παιδιά να τον αντικαταστήσουν, όπως ο Σαρικόπουλος, ο Καββαδάς και ο Παραγιός».

Για το μέλλον του ο Ντίμπλερ είπε «πως θέλω να δοκιμάσω να πάρω συμβόλαιο στο Πόρτλαντ, αλλά είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Μου αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα, έχω γίνει καλύτερος παίκτης με τη βοήθεια προπονητών και συμπαικτών μου και η συμμετοχή στο Eurocup είναι πρόκληση. Θα δούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα