Καλάθης: «Ώρα για δουλειά»

Καλάθης: «Ώρα για δουλειά»

Gazzetta team
Καλάθης: «Ώρα για δουλειά»

bet365

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο διάστημα για τον Παναθηναϊκό αφού καλείται να δώσει ματς που κρίνουν τίτλους. Ο Νικ Καλάθης τόνισε ότι είναι ώρα για δουλειά εν όψει του Final 4 και των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο άσος του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στην «SportDay» ανέφερε: «It's business time και θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση για να παρουσιαστούμε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν μεγάλα ματς, που θα κρίνουν τίτλους. Αν και αργεί το Final 4, κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπουμε σαν μια δυνατή πρόβα».

Όσο για το θέμα την είδηση ότι ο Νέναντ Κρστιτς θα αγωνιστεί κανονικά στο Final 4, αφού ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε τόσο σοβαρός, είπε: «Για εμάς είναι το ίδιο, από την άποψη ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Αλλά πρώτα έχουμε τον Αρη».

Τέλος για τη νίκη επί του Άρη στο πρώτο ματς των πλέι οφ συμπλήρωσε: «Η άμυνά μας είναι το πιο δυνατό όπλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε δυνατά στο ξεκίνημα και έπρεπε στη συνέχεια να πιέσουμε αρκετά και να κλέψουμε μπάλες. Αυτό κάναμε και πήραμε μια εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Εμείς την κάναμε να φανεί. Πάντα η άμυνα μας οδηγεί σε όλη την αγωνιστική σεζόν. Όταν είμαστε δυνατοί και την εκτελούμε σωστά, τότε παρασυρόμαστε και στη συνέχεια παίζουμε εύκολο μπάσκετ στην επίθεση. Πλέον κοιτάμε το δεύτερο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα