Δεν θέλει προβλήματα ο Κέσελ

Gazzetta team
Δεν θέλει προβλήματα ο Κέσελ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19:00, NET) τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό των Play Off με τους Πειραιώτες, όπως τόνισε ο Μάρκο Κέσελ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, να θέλουν μια εύκολη νίκη χωρίς προβλήματα.

«Τα πλέι οφ αρχίζουν και μαζί ξεκινά μια σειρά αγώνων που θα μας βάλει σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς. Εχουμε μπροστά μας τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να κάνουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεται, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και το κυριότερο να σεβαστούμε απόλυτα την ομάδα που έχουμε απέναντί μας» τόνισε ο Μάρκο Κέσελ.

Από τη μεριά του ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, υποστήριξε πως «αρχίζουν τα πλέι οφ και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Να προστατεύσουμε όλο αυτό για το οποίο παλέψαμε στην κανονική διάρκεια. Εχουμε τη γνώση και τη θέληση να αντιμετωπίσουμε τη σειρά με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται σε σχέση με την ομάδα μας και τον αντίπαλο. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα και κάνει μια προσπάθεια, γι αυτό θα τον σεβαστούμε απόλυτα μέσα στο γήπεδο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα