Πέτυχε το στοίχημα στις μεταδόσεις
Ο Κώστας Σωτηρίου περιέγραψε με επιτυχία τα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη ΝΕΤ με αντιπάλους Πανιώνιο και Κολοσσό. Με σταθερό λόγο, χωρίς ακατάσχετες φλυαρίες, καλή γνώση του αντικειμένου και δίχως υπερβολές, απέδειξε ότι το νέο αίμα αξίζει ευκαιρίες στην δημόσια τηλεόραση.
Πολύ καλά πήγε και ο Λεωνίδας Μενεγάκης, αν και ανέλαβε το... δύσκολο αντικείμενο του γυναικείου μπάσκετ, στην περιγραφή του τελικού Αθηναϊκός-Εσπερίδες.
Και οι δύο προέρχονται από το δυναμικό της Έρα Σπορ και άρπαξαν τις ευκαιρίες, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα πάρουν κι άλλες στο μέλλον. Μακάρι το ίδιο να συμβεί και σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, καθώς ο κόσμος κουράστηκε από τα ίδια και τα ίδια...
Απεργία στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑαπό ώρα 06.00 π.μ. της Τετάρτης 11 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 12 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας
απαιτούμε:
• Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.
Στάση εργασίας στο «STAR»
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», για σήμερα Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, από τις 15.30 έως τις 19.30.
Οι συνάδελφοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις παράνομες και αντεργατικές απολύσεις δεκατριών συναδέλφων, τις οποίες πραγματοποίησε αναίτια η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού «STAR».
Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων του Τ/Σ «STAR».
Οι Ενώσεις ζητούν:
Την άμεση ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων μας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.