«Αμαρτία...»

Θοδωρής Βασίλης
«Αμαρτία...»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη. Ο διεθνής άσος του Πανιωνίου τόνισε στο gazzetta.gr ότι μία μειοψηφία οπαδών δεν γίνεται να δημιουργεί κακή εντύπωση στο άθλημα.

Για άλλη μία φορά αγώνας σε ελληνικό γήπεδο σημαδεύτηκε από επεισόδια. Αυτή την φορά στη Νέα Σμύρνη όταν πέτρες και μάρμαρα) έπεσαν στο παρκέ κατά την διάρκεια του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό κάτι που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό των Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή και Ξανθόπουλο με τους διαιτητές να ζητάνε εκκένωση.

Βασίλη ένα σχόλιο για τα άσχημα που είδαμε χθες στη Νέα Σμύρνη

«Δυστυχώς έγινε ένα αρνητικό γεγονός και το άσχημο ήταν ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και όπως φάνηκε το μπάσκετ είναι το καλύτερο άθλημα στην Ελλάδα με δύο ομάδες στο φάιναλ φορ και δυστυχώς κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι όπως έγινε και στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι δημιουργούν κακή εντύπωση για το άθλημα. Είναι αμαρτία να συμβαίνουν αυτά μπορεί να έχουμε θύματα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι είναι μαύρη μέρα για τον Πανιώνιο αυτά που συνέβησαν

«Ναι συμμερίζομαι την άποψη του κόουτς. Είναι μαύρη μέρα για τον Πανιώνιο. Η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι και όλο αυτό το σκηνικό δεν μας ωφέλησε. Ο Πανιώνιος κάνει μία καλή χρονιά κι ένα αρνητικό γεγονός δεν μπορεί να την στιγματίσει. Ο κόσμος σε γενικές γραμμές είναι απίστευτος μας στηρίζει και δεν γίνεται μία μειοψηφία να δημιουργούν αυτά τα προβλήματα».

Θεωρείς ότι θα πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα για να μην έχουμε στο μέλλον ανάλογα επεισόδια;

«Ναι πρέπει αλλά αρμόδιοι για τέτοιες αποφάσεις δεν είμαστε εμείς, αλλά άλλοι. Θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις και αλλά τόσο καιρό έχει αφεθεί αυτό το θέμα τώρα νομίζω είναι αργά».

Για σας τους παίκτες πόσο αρνητικό θα είναι το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ χωρίς κόσμο;

«Πράγματι θα είναι αρνητικό, αλλά όχι και δύσκολο. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και σε τέτοιες καταστάσεις αν και ο κόσμος του Πανιωνίου αποτελεί πάντα τον έκτο παίκτη της ομάδας».

Πλέον στόχος του Πανιωνίου ποιος είναι;

«Πρώτα από όλα κοιτάμε το παιχνίδι με την Καβάλα όπου θέλουμε τη νίκη. Λογικά θα τερματίσουμε πέμπτοι ή τέταρτοι ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα και στη συνέχεια να περάσουμε τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Άλλωστε έχουμε δώσει δείγματα ότι μπορούμε να περάσουμε και να δείξουμε αυτό που έχουμε δείξει στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα