Αλλαγή «τσιπ» για Ομπράντοβιτς

Αλλαγή «τσιπ» για Ομπράντοβιτς

Γιάννης Ράμμας
Αλλαγή «τσιπ» για Ομπράντοβιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία εξαντλητική σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πανιώνιος (10/4) και Κολοσσός Ρ. (10/4) αναγκάζουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αλλάξει το «τσιπ».

Ο «Ζοτς» είδε τους παίκτες του να παίρνουν ακόμη μία πρόκριση σε Final Four, παρόλα αυτά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλούνται να την αφήσουν πίσω τους και να επικεντρωθούν στις τελευταίες αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου της Α1. Η αρχή γίνεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (8/10, 17:00/ΝΕΤ) κι η αλλαγή «τσιπ» είναι αναγκαστική, αφού ακολουθεί νέα υποχρέωση μέσα σε 48 ώρες.

«Μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα όσα συνέβησαν σε αυτό, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Πανιώνιο, αφού είναι μία ομάδα που παίζει καλά, ενώ είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη. Έχουμε δύο ματς σε 3 ημέρες, αφού θα παίξουμε μετά και τη Μεγάλη Τρίτη και σίγουρα δεν είναι και εύκολο κάτι τέτοιο, όμως, εμείς θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το "τσιπ" στο μυαλό μας και να πάμε την Κυριακή να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη» είπε στο esake.gr ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα