Καμία συμφωνία Ντικούδη με Βαλένθια

Καμία συμφωνία Ντικούδη με Βαλένθια

Αντώνης Κατσίκης
Καμία συμφωνία Ντικούδη με Βαλένθια

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ για να δει εάν θα είναι στα πλέι οφ. Όσο για τις φήμες περί συμφωνίας του Δήμου Ντικούδη με τη Βαλένθια, δεν ισχύουν.

Σε περίπτωση νίκης του ΚΑΟΔ στο Ρέθυμνο, τότε ο «Δικέφαλος» θα μείνει εκτός πλέι οφ. Στην αντίθετη περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς θα τερματίσουν στην 8η θέση. Κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα ανταμώσουν με τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Οπότε, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση. Φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί της Πέμπτης, αναφέρουν πως ο Δήμος Ντικούδης συμφώνησε με την Βαλένθια, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Κάτι που, από όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, δεν ισχύει.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον ΠΑΟΚ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και από το περιβάλλον του διαρρέει πως θα τελειώσει τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Τώρα αν η παρέα του δεν καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ, η σεζόν θα έχει ουσιαστικά τελειώσει και τότε ίσως ο 34χρονος φόργουορντ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προς το παρον, όμως, δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα