Θέλει πρωτάθλημα και Φάιναλ Φορ ο «Πριντ»

Θέλει πρωτάθλημα και Φάιναλ Φορ ο «Πριντ»

Gazzetta team
Θέλει πρωτάθλημα και Φάιναλ Φορ ο «Πριντ»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και τόνισε πως ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα, αλλά και η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας φιλοξενείται αφιέρωμα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Ιταλούς και δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη. «Ο κόουτς Ίβκοβιτς έκανε έτσι τον προγραμματισμό από την αρχή της σεζόν, προκειμένου να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από τον Ιανουάριο και μετά. Και αυτό συμβαίνει. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σιένα, μια δυνατή ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Όλα μπορούν να συμβούν στα προημιτελικά και τίποτα δεν είναι απίθανο. Είμαι αισιόδοξος για τις πιθανότητες που έχουμε να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ» είπε ο 27χρονος φόργουορντ και συνέχισε λέγοντας πως «παίζω εδώ από μικρός είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Από μικρός ήταν όνειρο μου να είμαι εδώ, όπου και τελικά βρίσκομαι από 15 ετών στην πρώτη ομάδα».

2.75 πληρώνει στην william hill η πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος της Σιένα

Όσο για το ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο για τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, ο διεθνής φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος. «Το καλύτερο δώρο... Όπως λέμε κάθε χρόνο το καλύτερο δώρο είναι να κατακτήσουμε για τον κόσμο το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος που τον υποστηρίζει, να δίνουμε το 100% των ικανοτήτων μας και όλοι στην ομάδα αυτό θέλουμε να κάνουμε.Αυτό λέμε και στα παιδιά που έρχονται στην ομάδα. Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να το κάνουμε είναι το πρωτάθλημα που έχουμε να το κατακτήσουμε 15 χρόνια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα