«Μάχη» τετράδας στο Ρέθυμνο

Gazzetta team
«Μάχη» τετράδας στο Ρέθυμνο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος το Ρέθυμνο κι ο Κολοσσός (17/03, 5μ.μ.) θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους δώσει πλεονέκτημα στον στόχο της τετράδας.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και Πανιώνιος, Καβάλα, Κολοσσός και Ρέθυμνο δίνουν «μάχη» σώμα με σώμα για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα της Ρόδου κι αυτή της Κρήτης θα μονομαχήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

ΑΞΙΑ ΒΑΘΜΩΝ: Οι δύο ομάδες παλεύουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός στα παιχνίδια που απομένουν θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό, ενώ το Ρέθυμνο τον Άρη και το Περιστέρι.

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά είναι πάνοπλο, αφού ο Κώστας Χαρίσης επέστρεψε τις ενοχλήσεις στον αγκώνα.

ΦΟΡΜΑ: Η ομάδα της Ρόδου προέρχεται από περίπατο κόντρα στο Μαρούσι, ενώ το Ρέθυμνο πήρε... ιδιαίτερα στο ΟΑΚΑ από τον πρωταθλητή Ευρώπης κι Ελλάδος Παναθηναϊκό.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Κολοσσός είχε επικρατήσει με 93-90 στο Βενετόκλειο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα