Δύσκολη αποστολή για Ηλυσιακό
Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε για το ματς στο esake.gr, αλλά και για τον τραυματία Νάνα: «Ο Ίκαρος δεν είναι απλά μία πληρέστατη ομάδα αλλά θεωρώ πως βάσει του υλικού του είναι ενδεχομένως η ομάδα που αδικείται περισσότερο από κάθε άλλη σε ότι αφορά στη βαθμολογική της θέση.
Εμείς παρά τα προβλήματα μας, θα παλέψουμε για τη νίκη όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο. Όσα παιδιά μπουν στο γήπεδο θα τα δώσουν όλα και θέλω να ζητήσω από τους Ιλισιώτες όχι απλά να έρθουν στο γήπεδο αλλά να το γεμίσουν ώστε να βοηθήσουν την ομάδα σε ένα ματς τεράστιας δυσκολίας. Ο Νάνα δεν έχει προπονηθεί εδώ και δεκαπέντε μέρες με την ομάδα, θέλει να παίξει, όμως ειλικρινά δεν ξέρω σε ποια κατάσταση θα είναι μετά τον τραυματισμό του. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη αλλά θα παλέψουμε».
Ο Νίκος Χατζής με τη σειρά του μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για τα ρεκόρ που πρόκειται να σπάσει: «Είναι το προτελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και ίσως το τελευταίο που θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη ακόμη. Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα υπερπλήρης και αν θέλουμε να έχουμε τύχη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.
Τα προσωπικά ρεκόρ (σ.σ. με έναν πόντο ξεπερνάει τον Λιαδέλη στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ στα πρωταθλήματα ΕΣΑΚΕ και είναι μόνος 2ος και με δύο τρίποντα ξεπερνάει τον Αλβέρτη στη λίστα με τα περισσότερα τρίποντα και είναι επίσης μόνος 2ος) είναι μία επιβράβευση για τα τόσα χρόνια μου στα γήπεδα, στη διάρκεια των οποίων θεωρώ ότι ήμουν 100% επαγγελματίας, δίνοντας τα πάντα σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
