Για την ώρα μόνο Πανιώνιος

Για την ώρα μόνο Πανιώνιος

Γιάννης Ράμμας
Για την ώρα μόνο Πανιώνιος
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο (16/3, 16:00/ΝΕΤ), τον οποίο Αγγέλου και Χάινς υπολογίζουν αρκετά, ώστε να μη σκέφτονται ακόμα τη Σιένα για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολλή δυνατή ομάδα και σε ρόστερ και σε ρυθμό. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις συντεταγμένες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει τον ίδιο ψηλό ρυθμό και σε άμυνα και σε επίθεση και βασικό ου όπλο είναι η ταχύτητα εκτέλεσης, κάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε» είπε στο esake.gr ο Βαγγέλης Αγγέλου, άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που θα έχει στη διάθεσή του τον Έισι Λο αντί του Μιχάλη Πελεκάνου.

Με τη σειρά του, ο Κάιλ Χάινς σχολίασε: «Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κα όχι στη Σιένα. Έχουμε αρκετές μέρες για να σκεφτόμαστε τους Ιταλούς. Η ομάδα ξεκουράστηκε σωματικά και ψυχολογικά και τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά για τους επόμενους άμεσους στόχους μας. Πρώτος απ’ όλους είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και για να τα καταφέρουμε αυτό θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά κι ενέργεια πάνω στο παρκέ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα