Tσέρανιτς: «Δικαιωμένος για ΚΑΟΔ»
Ο Σέρβος σέντερ, στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό (94-81) σημείωσε 24 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ και συγκέντρωσε 41 βαθμούς στο σύστημα αξιολογησης και... απολύτως δίκαια πήρε τον τίτλο του MVP! Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος τόσο για την προσωπική του επιτυχία, όσο κυρίως για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει μία ακόμη νίκη. Η προσωπική μου επιτυχία είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλης της ομάδας. Η χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της ήταν μια πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μου η οποία πέτυχε τον στόχο που είχαμε βάλλει από την αρχή και δεν ήταν άλλος από την σωτηρία της όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πέρα από αυτό όμως παίξαμε καλό μπάσκετ και φέραμε τον κόσμο της Δράμας στο γήπεδο. Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να παίξω στον ΚΑΟΔ. Μια ομάδα νοικοκυρεμένη με καλό κλίμα στα αποδυτήρια που βοηθάει τους παίκτες να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ», δήλωσε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
