Χωρίς Λο στη Δράμα

Χωρίς Λο στη Δράμα

Χωρίς Λο στη Δράμα
Χωρίς τον Έισι Λο ταξίδεψε στη Δράμα ο Ολυμπιακός εκεί όπου αύριο (17:00) θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από κάκωση στο αριστερό γόνατο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Πλην του Αμερικανού γκαρντ των Κυπελλούχων Ελλάδος, στην Αθήνα έμειναν και οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης. «Ύστερα από έξι μήνες διαδρομής μπαίνουμε στην περίοδο των παιχνιδιών που θα χαρακτηρίσουν την πορεία της ομάδας. Πριν τον τελικό του κυπέλλου και στα δυο παιχνίδια που έχουμε, αλλά και σ΄αυτά που ακολουθούν πριν τους αγώνες με τη Σιένα, τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Στο ελληνικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι γνωστά κι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ θα πρέπει να έχουμε τη μέγιστη προσοχή. Ο ΚΑΟΔ έχει έμπειρο ρόστερ και επιθετικό πλουραλισμό και σίγουρα είναι δυο στοιχεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε». τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Από τη μεριά του ο Κάιλ Χάινς παραδέχτηκε πως «από τη στιγμή που έχουμε το πάνω χέρι ως το τέλος για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια για μας είναι το ίδιο δύσκολα κι έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες που έχουν πετύχει το στόχο τους και παίζουν χωρίς άγχος. Έχουμε ξεχάσει την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες Ευρωλίγκα και δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προχωράμε παιχνίδι, παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα