Η Άλμπα «χτυπάει» Καλαμπόκη

Η Άλμπα «χτυπάει» Καλαμπόκη

Gazzetta team
Η Άλμπα «χτυπάει» Καλαμπόκη

bet365

Η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Καλαμπόκη. Σήμερα ραντεβού του Έλληνα παίκτη με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του.

Η Άλμπα Βερολίνου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γιάννη Καλαμπόκη. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα φέρεται να έχει προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος έχει στα χέρια του ικανοποιητική πρόταση συνεργασίας.

Στον Δικέφαλο ζυγίζουν τα δεδομένα, όπου από τη μία υπάρχει η αγωνιστική αποδυνάμωση του ρόστερ, και από την άλλη τα χρήματα της ενδεχόμενης μεταγραφής με τα οποία οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να καλύψουν κάποιες από τις οφειλές τους.

Ο τεχνικός της Άλμπα και πρώην του Άρη φέρεται να ζητάει διακαώς την απόκτηση του Καλαμπόκη από τους διοικούντες της ομάδας του Βερολίνου, οι οποίοι από την πλευρά τους θα κινηθούν επίσημα για τον παίκτη.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε τις εξελίξεις κατά της διάρκεια της Πέμπτης, όπου ο Έλληνας παίκτης θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΚΑΕ για να κουβεντιάσουν την υπόθεση και να πάρουν αποφάσεις. Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι οι πρώτες σκέψεις των υπευθύνων είναι να συναινέσουν στην μετακίνηση ώστε να καλυφτούν κάποιες «τρύπες» της ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα