MVP ο συνήθης Ράιτ
Ο 27χρονος Αμερικανός του Ρεθύμνου πρόσφερε τα μέγιστα στη νίκη επί του Ηλυσιακού και ο ίδιος μίλησε για το τέταρτο βραβείο του MVP στο esake.gr: «Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ήταν πολύ δύσκολο και δυνατό. Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Καβάλα και τα καταφέραμε.
Σχετικά με τον τίτλο του MVP, έχω τονίσει ξανά πως είναι ομαδικός τίτλος. Όλη η ομάδα προσπαθεί πάρα πολύ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κατέκτησα αυτό το βραβείο. Στα τελευταία λεπτά πήρε προσπάθειες και βρήκε τον στόχο. Αυτή ήταν και η 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα που αναδεικνύομαι MVP και αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου, αλλά και για την πόλη του Ρεθύμνου γενικότερα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
