Ο φορμαρισμένος συναντά τον... διψασμένο

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Πανιώνιος πηγαίνει... τρένο στο φετινό πρωτάθλημα και κόντρα στον ΚΑΟΔ που ψάχνει νίκη ψυχολογίας (16:00), θα ήθελε να διατηρήσει το αήττητο σερί του.

Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη την περασμένη αγωνιστική κοίταξε στα μάτια τον Άρη και διεκδίκησε τη νίκη που τελικά χάθηκε στις λεπτομέρειες. Με τη δύναμη της έδρας θα ήθελε να κάνει το ίδιο κόντρα στον Πανιώνιο που μοιάζει ασταμάτητος.

ΑΞΙΑ ΒΑΘΜΩΝ: Ο Πανιώνιος ήδη διανύει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και κόντρα στον ΚΑΟΔ δεν θα ήθελε να χάσει βαθμούς, για να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση. Οι Δραμινοί από την πλευρά τους μπορεί να έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα, αλλά σίγουρα χρειάζονται μία ανάσα για τη συνέχεια.

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Άλεξ Στίβενστον δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο. Από την άλλη πλευρά ο Χαντ ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, ενώ ο Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε ατομικές προπονήσεις, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Επίσης ο Αθηναίου είναι αμφίβολος, καθώς χτύπησε στο δάχτυλο του στην προπόνηση και ίσως προφυλαχθεί.

ΦΟΡΜΑ: Ο Πανιώνιος προέρχεται από πέντε σερί νίκες, σε αντίθεση με τους Δραμινούς που μετρούν τρεις σερί ήττες.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Στο ματς του πρώτου γύρου ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει στη Νέα Σμύρνη με 92-63.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα