Χωρίς δύο ο Ηλυσιακός

Στέλλα Παπαδοπούλου
Χωρίς δύο ο Ηλυσιακός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ηλυσιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο (11/02, 7μ.μ.) χωρίς τους τραυματίες Λεωνίδα Κασελάκη και Γιώργο Γαλιώτο που τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ.

Η ομάδα των Ιλισίων υποδέχεται το Ρέθυμνο κι ο Κώστας Φλεβαράκης δε θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες. Ο Λεωνίδας Κασελάκης έχει ράμματα στο πέλμα, ενώ ο Γιώργος Γαλιώτος υποβάλλεται σε θεραπείες καθώς έχει κύστη στη μέση.

Ο μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Τσέκος τόνισε για το ματς του Σαββάτου (11/02, 7μ.μ.): «Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και πρόβλημα.

Με δεδομένο όμως ότι θα έχουμε απουσίες, ο κόσμος πρέπει να σταθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό των παιδιών και να αποτελέσει πραγματικά τον έκτο παίκτη του Ηλυσιακού, ειδικά απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως το Ρέθυμνο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα