Καβάλα ο ΑΓΟΡ ή η... Καβάλα;

Gazzetta team
Καβάλα ο ΑΓΟΡ ή η... Καβάλα;

bet365

Ο ΑΓΟΡ υποδέχεται την Καβάλα (5/2, 16:30) στο ντέρμπι των... μεγάλων μικρών, που έχουν κερδίσει το σεβαρμό όλων με τις εμφανίσεις τους.

Το «Μελίνα Μερκούρη» δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Ρεθύμνου (5-2), η Καβάλα... υποφέρει εκτός έδρας (1-6), αλλά ποτέ μη λες «ποτέ», αφού ακριβώς έτσι μετρά τη μοναδική ήττα του ο Παναθηναϊκός.

ΑΞΙΑ ΒΑΘΜΩΝ: Αμφότερες οι ομάδες τα πηγαίνουν καλύτερα του αναμενομένου. Ο ΑΓΟΡ (8-6) με νίκη θα εδραιώσει τη θέση του στην 8άδα των playoffs, ενώ η Καβάλα (7-8) δε θέλει να μπλέξει με τις ομάδες που ακολουθούν.

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στέργιος Κουφός και Δημήτρης Πρίφτης αντιστοίχως έχουν γεμάτο το οπλοστάσιό τους.

ΦΟΡΜΑ: Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές ο ΑΓΟΡ νίκησε τον Άρη στην Κρήτη, πήρε διαδοχικές εκτός έδρας νίκες σε Δράμα και Γλυφάδα, στη συνέχεια ξεκουράστηκε κι έκανε το ρεπό του, ενώ στην τελευταία αγωνιστική έπεσε με ψηλά το κεφάλι στο ΣΕΦ. Απ' την πλευρά της, η Καβάλα ηττήθηκε απ' τον Ολυμπιακό (εντός) κι απ' τον Πανιώνιο (εκτός), επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Ηλυσιακό (εντός), πάλεψε δίχως αντίκρισμα με τον ΠΑΟΚ (εκτός) και συνέχισε με άνετη νίκη επί του Αμαρουσίου (εντός).

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Ο Ντιόντε Κρίστμας εντυπωσιάζει με τη φανέλα του ΑΓΟΡ και χρειάζεται 16 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της ομάδος, μπροστά απ' τον Ίαν Βουγιούκα (292π. το 2007-2008).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα