Άφησε το Περιστέρι ο Μότσνικ

Gazzetta team
Άφησε το Περιστέρι ο Μότσνικ

bet365

Ο Γιούρε Μότσνικ άφησε κι αυτός το Περιστέρι έπειτα από δύο σεζόν καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Χέλιος Ντομζάλε. Παίζει με Ολυμπιακό (4/2, 7μ.μ.) ο Καυκής.

Μετά τους Ρόμπι και Σκοτ ο Γιούρε Μότσνικ αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του Περιστερίου όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ομάδα: «Στη Σλοβενία και την Ελιος Ντομζάλε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλοβένος πλέι-μέικερ Γιούρε Μότσνικ.

Ο ταλαντούχος πλέι-μέικερ ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου τις δύο τελευταίες σεζόν συμφώνησε με την ομάδα της πατρίδας του Ελιος Ντομζάλε στην οποία είχε αγωνισθεί πριν έρθει στην Ελλάδα και το πρωί της Παρασκευής αναχωρεί από την Αθήνα. Ο Μότσνικ συμφώνησε για τη λύση του συμβολαίου του με την ΚΑΕ Περιστέρι το απόγευμα της Πέμπτης και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό τημ της ομάδας.

Εξάλλου, ο Παναγιώτης Καυκής που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από τραυματισμό (διάστρεμμα) τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα