«Μην μας ξυπνάτε στον Κολοσσό...»

Gazzetta team
«Μην μας ξυπνάτε στον Κολοσσό...»

bet365

Ο αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου, Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε στο Gazzetta On Air για την φετινή σεζόν-όνειρο του Κολοσσού Ρόδου, ζητώντας να μην τον ξυπνήσουν.

«Θα χρησιμοποιήσω το “μην με ξυπνάτε”, την ατάκα της διαφήμισης γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας» δήλωσε ο Αντώνης Ασημακόπουλος για την πορεία... πρωταθλητισμού που κάνουν την φετινή σεζόν οι«θαλασσί» ενώ εστίασε στην χημεία που έχει αναπτύξει η ομάδα, λέγοντας: «Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, κρατώντας τον βασικό κορμό τα τελευταία 4 χρόνια».

Παράλληλα, ο αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου αναφέρθηκε στην διοικητική σταθερότητα της ομάδας που δίνει, σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στις περισσότερες ομάδες της Α1: «Στον Κολοσσό γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πληρώνονται οι παίκτες στην ώρα τους. Στην ομάδα έχουμε να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Δυστυχώς οι κακοπληρωτές στο μπάσκετ έχουν γίνει ο κανόνας. Είναι πολύ λυπηρό όταν σε ματς όπως το χθεσινό (08/01) με το Περιστέρι, να βλέπεις συναθλητές σου να σου λένε ότι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Αναφορικά με... το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/01, 4 μ.μ) στο «Βενετόκλειο», σχολίασε: «Πάνω από όλα θα πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα, να το ευχαριστηθούμε και να έρθει ο κόσμος για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι ανοικτό και να το ευχαριστηθεί. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές αναλύσεις, αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε στο παρκέ και να το διασκεδάσουμε».

Όσο για το αν η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία στην πλούσια καριέρα του, απάντησε: «Από την στιγμή που βλέπω πως η διοίκηση και οι προπονητές του Κολοσσού μου δείχνουν εμπιστοσύνη, εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι στο σημείο που θα μπορώ να στέκομαι αξιοπρεπώς στο παρκέ. Μακάρι να καταφέρω να αγωνιστώ του χρόνου με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου στην Ευρώπη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα