Από αύριο... ΑΓΟΡ και εισιτήρια
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν σήμερα (29/12) οι παίκτες των «θαλασσί», αφού ο Βασίλης Φραγκιάς τους χορήγησε ρεπό, μετά την άνετη νίκη που σημείωσαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, με αντίπαλο το Μαρούσι.
Ο Κολοσσός που συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1, ευελπιστεί την προσεχή Τετάρτη (04/01) να διευρύνει το νικηφόρο του σερί κόντρα στον ΑΓΟΡ. Οι «θαλασσί» θα ξεκινήσουν αύριο την προετοιμάσία τους για τον εντός έδρας αγώνα χωρίς ο Έλληνας τεχνικός να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Αύριο (30/12) η προπώληση των εισιτηρίων με ΑΓΟΡ
Παράλληλα η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με το Ρέθυμνο θα ξεκινήσει αύριο (30/12) με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος).
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι αύριο ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις 16:00, στο «Βενετόκλειο». Συγκεκριμένα αύριο τα εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) από τις 10:00-15:00. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, 2 και 3 Ιανουαρίου, αντίστοιχα και τις ίδιες ώρες από τα γραφεία του συλλόγου μας. Την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 14:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.
Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας απευθύνουν κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου αλλά και της Δωδεκανήσου να γεμίσει το «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το σωματείο μας από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
