Με δίχτυ στην Πυλαία
Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στην Πυλαία πλησιάζει (28/12, 5μ.μ.) και τα μέτρα θα είναι αρκετά σκληρά, ενώ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί δίχτυ ασφαλείας.
Το el classico της Θεσσαλονίκης πλησιάζει και στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης αποφασίστηκαν τα μέτρα που θα παρθούν.
Πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα τοποθετηθεί δίχτυ ασφαλείας, ενώ για την ασφάλεια του Άρη θα μείνει κενή η Θύρα VIP 4 (που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων). Επίσης άδειες θα μείνουν και οι Θύρες 102, 103.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
