«Το Αλεξάνδρειο δημιουργεί πίεση»

Gazzetta team
«Το Αλεξάνδρειο δημιουργεί πίεση»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ηλυσιακός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Άρη (17/12, 5 μ.μ) εκτός έδρας και ο Κώστας Φλεβαράκης εστίασε στα ατού των «κίτρινων» αλλά και στην ατμόσφαιρα του δημιουργείται στο Αλεξάνδρειο.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, με αθλητικούς ξένους παίκτες αλλά και έμπειρους Έλληνες. Ο Ταπούτος κάνει πολύ καλή σεζόν, ενώ η εμπειρία και οι ικανότητες των Τσαλδάρη και Βεργίνη στην περιφέρεια είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξέλιξη ενός ματς. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε την ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου που δημιουργεί πάντα πίεση στον αντίπαλο», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης σχετικά με το αυριανό ματς και πρόσθεσε:

Γενικά ο Άρης είναι σε ανοδική πορεία κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα του. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να μπλοκάρουμε τα ατού των αντιπάλων μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει στην επίθεση».

«Πάμε για το καλύτερο δυνατό»

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη ο Miροσλαβ Τόντιτς, τόνισε: «Η αντίπαλη ομάδα έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από την αγωνιστική της άνοδο θα είναι καλά και στην ψυχολογία. Εμείς θα παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα