Θέλει απόλυτη συγκέντρωση ο Σφαιρόπουλος
Ο τεχνικός του Πανιωνίου ανέφερε για το ματς στην Πυλαία στο esake.gr: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φίλαθλοι. Από την αρχή της χρονιάς και ο ΠΑΟΚ και εμείς έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Στόχος μας είναι να μείνουμε 40' συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε τα στοιχεία, πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει και να "χτυπήσουμε" τις αδυναμίες του αντιπάλου».
O Μαρκ Πέιν από την πλευρά του τόνισε: «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι είναι αήττητος ο ΠΑΟΚ στην έδρα τους, φέτος λέει πάρα πολλά. Είναι αντίπαλος με ποιότητα και βάθος. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και επιδίωξη μας είναι να έχουμε αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος, όπως διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
