Για πάντα στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης!

Για πάντα στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης!

Gazzetta team
Για πάντα στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης!

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και δεν αποχωρίζεται την «πράσινη» φανέλα. Οι δύο πλευρές αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με τον «3D» να ολοκληρώνει την καριέρα του στο «τριφύλλι»!

Όπως αναφέρουν σήμερα (18/4) τα ΝΕΑ και το ρεπορτάζ του Σωτήρη Βετάκη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Θα πετύχει περισσότερους από 12,5 πόντους εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Διαμαντίδης; Σε απόδοση 2.00 στην sportingbet

Αυτή ήταν η επιθυμία και του Διαμαντίδη και του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να κάνει άμεσα τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του «3D» στο ρόστερ των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως τον Ιούλιο του 2016 (όταν δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιο του παίκτη με τους «πράσινους») θα προγραμματιστεί μια γιορτή ανάλογη με εκείνη που του Φραγκίσκου Αλβέρτη, προκειμένου να τιμηθεί ο Δημήτρη Διαμαντίδης.

Όσον αφορά τη συνάντηση ανάμεσα στον 33χρονο γκαρντ και την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αυτή έγινε (πάντα σύμφωνα με τα ΝΕΑ) ανήμερα του γάμου του Διαμαντίδη με την αγαπημένη του Βερίνα Χιώτη. Την ημέρα δηλαδή του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (τελευταία αγωνιστική του Top 16), όταν -όπως αναφέρεται- συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του παίκτη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφώνησαν για νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Η ανακοίνωση θα γίνει όταν κρίνει ο Παναθηναϊκός, το σημαντικό όμως είναι πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα