Ζητά σοβαρότητα ο Πεδουλάκης

Ζητά σοβαρότητα ο Πεδουλάκης

Ζητά σοβαρότητα ο Πεδουλάκης

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να παραταχθούν σοβαροί κόντρα στον Πανελευσινιακό (18/03, 7μ.μ., ΕΤ1), να αποφύγουν τα λάθη και να είναι συγκεντρωμένοι.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε στο esake.gr: «Προερχόμαστε από μια νίκη για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Άλμπα, αλλά για μία ακόμη φορά το μυαλό μας πρέπει να αφήσει για λίγο στην άκρη την Ευρώπη και να εστιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο για εμάς απέναντι στον Πανελευσινιακό είναι να παίξουμε για 40 λεπτά όπως πρέπει: Δηλαδή, να είμαστε σοβαροί, να αποφύγουμε τα λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να αγωνιστούμε με σεβασμό στον αντίπαλό μας».

O Χάρης Γιαννόπουλος από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξέρει να μάχεται και το έχει δείξει στην πορεία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Πανελευσινιακός να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να μπούμε στον αγώνα χαλαρά.

Χρειάζεται για μία ακόμη φορά να είμαστε παρόντες και στα σαράντα λεπτά, να παίξουμε σοβαρά από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης και να έχουμε το μυαλό μας εστιασμένο στον αγώνα αυτόν και πουθενά αλλού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα