Μαρκόπουλος: «Ευχαριστώ κόσμο και παίκτες»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Ευχαριστώ κόσμο και παίκτες»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αποθέωσε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. για την παρουσία του και την ομάδα του για τη νίκη επί του Άρη (84-72), ενώ ζήτησε στήριξη στους Έλληνες παίκτες παγκόσμιας ακτινοβολίας.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που, παρότι δεν αρχίσαμε καλά, μας στήριξε κι η παρουσία του ήταν καταλυτική. Στην αρχή ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας. Στην πορεία, παρότι καταστρέψαμε παίκτες επιθετικά, καλύψαμε αυτά τα κενά. Είχαμε ένα καλό πεντάλεπτο, πήραμε διαφορά και τη κρατήσαμε. Συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθειά τους στην άμυνα, πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, όταν δέχεσαι 10 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, αυτό τα λέει όλα. Αυτό λειτούργησε θετικά. Εκεί δημιουργήθηκε μία αρνητική κατάσταση στην άμυνα του Άρη και μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε κάποια ελεύθερα σουτ» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. και συνέχισε: «Το θέμα είναι ότι μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Σε ένα παιχνίδι που παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία, είναι σημαντικό που αντιδράσαμε, γιατί, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μπορεί απ' την παρουσία του κόσμου να υπήρχε επιπλέον άγχος. Σίγουρα τα τρίποντα είναι και θέμα ημέρας, όταν ο πάικτης το πιστεύει μπορεί να συμβεί».

«Στην Ελλάδα πάρχουν παίκτες παγκόσμιας ακτινοβολίας, αυτό δεν πρέπει να το σπρώξουμε; Θα είναι καλό για όλους» κατέληξε, δίχως να αναφερθεί σε ονόματα, όπως οι Χαραλαμπίδης (31π., 3ασ.) και Παπαδόπουλος (17π., 8ρ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα