Χωρίς Πρίντεζη στη Σιένα!

Χωρίς Πρίντεζη στη Σιένα!

Γιάννης Ράμμας
Χωρίς Πρίντεζη στη Σιένα!
Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού πριν απ' την αναχώρηση για τη Σιένα επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση κι έμεινε εκτός!

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει το πρωί στην Τοσκάνη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάληψης της 2ης θέσης του στ' ομίλου της Ευρωλίγκας (σ.σ. 7-3 η Σιένα, 6-4 ο Ολυμπιακός), αλλά ίσως χρειαστεί να το κάνει χωρίς ένα απ' τα πολύτιμα εργαλεία του. Ο «Πριντ» τραυματίστηκε στη μέση κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του την πιο ακατάλληλη στιγμή (14/3, 21:45).

Η νίκη του Ολυμπιακού στη Σιένα πληρώνει 2.05 στη meridianbet

Η απουσία του αναγκάζει τον Ολυμπιακό να αναζητήσει απ' αλλού τους 10,3 πόντους του, τα 4,2 ριμπάουντ του, τις 1,1 ασίστ του και την ενέργειά του στα δύο άκρα του παρκέ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα