Πεδουλάκης: «Σοβαροί σε όλο το ματς»

Πεδουλάκης: «Σοβαροί σε όλο το ματς»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Σοβαροί σε όλο το ματς»

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα (4/3, 19:00, ET1) τον ΚΑΟΔ με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ζητάει σοβαρότητα και στα 40 λεπτά.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υποδεχόμαστε τον ΚΑΟΔ. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τον εαυτό μας, να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Και να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί πάντα ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, δημιουργεί ειδικές συνθήκες για τους παίκτες. Είχαμε κάποια προβλήματα, επιστρέφοντας σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από τη μεριά του ο Γάιος Σκορδίλης είπε πως «μετά από μια σημαντική νίκη της ομάδας για την Ευρωλίγκα επί της Αναντολού Έφες, θα πρέπει όλοι να εστιάσουμε στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και συνεχόμενες. Καταλαβαίνουμε ότι μετά την ατμόσφαιρα της Παρασκευής, θα συναντήσουμε μια τελείως διαφορετική κατάσταση σε έναν αγώνα χωρίς κόσμο, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος για εμάς, καθώς θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα