«Θέλω να πάω στο ΝΒΑ»

«Θέλω να πάω στο ΝΒΑ»

Gazzetta team
«Θέλω να πάω στο ΝΒΑ»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το όνειρο του να πάει στο ΝΒΑ και υπογράμμισε πως αν του δοθεί η ευκαιρία θέλει να δοκιμάσει στον μαγικό κόσμο.

Ορισμένα αποσπάσματα από τα όσα είπε ο σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα Trendbasket.net:

Είχες μια χρονιά με τον coach Ίβκοβιτς. Τώρα προπονητής είναι ο Μπαρτζώκας. Ποιες είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στους δύο;


«Πρώτα απ' όλα το όνομα Ίβκοβιτς. Είναι ένας παγκοσμίου κλάσης προπονητής. Αξίζει τεράστιο σεβασμό. Ο Μπαρτζώκας είναι ανερχόμενος. Πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Θα δούμε στο τέλος της χρονιάς αν ήταν σωστές ή όχι οι αποφάσεις και οι τακτικές του Μπαρτζώκα»

18 χρονών έπαιξες στην Ευρώπη με τον Άρη. Το 2009 φόρεσες τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ποιο είναι το μέλλον σου; Θα μείνεις στην Ευρώπη ή θέλεις να πας στο ΝΒΑ; Ο κάθε παίκτης ονειρεύεται το ΝΒΑ.

«Εννοείεται ότι σκέφτομαι το ΝΒΑ. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω σαν τον Κόμπι Μπράιαντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Υπάρχουν φορές που δεν είναι η σωστή απόφαση να πας εκεί, αλλά θέλω να πάω στο ΝΒΑ αν μου δωθεί η ευκαιρία. Είναι το όνειρό μου».

Ποιο είναι το... είδωλο σου;

«Υπάρχουν πολλά, αλλά για μένα ο Νίκος Γκάλης είναι το Νο 1. Επίσης υπάρχουν και Ευρωπαίοι όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Βλάντε Ντίβατς και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα