7η Μαΐου: Ημέρα Γκάλη στον Άρη!

7η Μαΐου: Ημέρα Γκάλη στον Άρη!

Γιάννης Ράμμας
7η Μαΐου: Ημέρα Γκάλη στον Άρη!

bet365

Ο Νίκος Γκάλης θα πρέπει να περιμένει για την εισαγωγή του (και) στο The Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, αλλά μέχρι τότε ο Άρης θα τον τιμήσει στις 7/5 στο Αλεξάνδρειο.

Το The Naismith Memorial Basketball Hall of Fame κι η «Τάξη του 2013» προσπέρασαν τον έναν και μοναδικό Νίκο Γκάλη, αλλά η συγκεκριμένη τιμή, έπειτα την εισαγωγή του στο F.I.B.A. Hall of Fame το 2007, δε φαντάζει μακριά στο μέλλον. Μέχρι τότε η πρώτη και μεγάλη αγάπη του στην Ελλάδα, ο Άρης, τη φανέλα του οποίου ίδρωσε απ' το 1979 έως το 1992, ζώντας μαζί ανεπανάλληπτες στιγμές, θα τον τιμήσει σε μία ξεχωριστική εκδήλωση στις 7/5 στο Αλεξάνδρειο.

Στο περιθώριο η K.A.E. έχει προγραμματίσει και μία ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση με τη συμμετοχή αρκετών θρύλων, ανάμεσά τους κι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα επιστρέψει, όχι στους πάγκους, αλλά στα παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε.:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.-2003 ανακοινώνει ότι η τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2013 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ).

Σύντομα με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

ΤΟ Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.-2003

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα