Σημαντική... τετράδα για Κουφό

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σημαντική... τετράδα για Κουφό

bet365

Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Ρεθύμνου είναι αρκετά σημαντικά σύμφωνα με τον Στέργιο Κουφό που θέλει να διαχειριστούν σωστά το ρυθμό κόντρα στον Πανελευσινιακό (24/02, 5μ.μ., ΕΤ1).

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου τόνισε στο esake.gr: « Ξεκινάει για εμάς μια τετράδα αγώνων που είναι η πιο σημαντική του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Καταρχήν είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας γιατί είχαμε πολλά προβλήματα για να φτάσουμε εδώ.

Όσο αναφορά το ματς της Κυριακής νομίζω ότι παίζουμε με την άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος. Γιατί αν την δει κάποιος τον τρόπο που έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια θα καταλάβει ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όμως το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι βαθμοθηρικό και όποιος δεν παίρνει νίκες και βαθμούς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση εντός έδρας και θέλουμε να διατηρήσουμε τα στάνταρ που έχουμε και το παιχνίδι μας».

Αν είμαστε μυαλωμένοι και διαχειριστούμε σωστά το ρυθμό του παιχνιδιού θα είμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτό το παιχνίδι. Άλλη μια εβδομάδα που είχαμε μικροπροβλήματα και απουσίες σε κάποιες προπονήσεις. Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρεί ο κόσμος που θα δώσει το παρόν και θα το δει από την τηλεόραση».

Ο Μαρκ Κάρτερ από την πλευρά του ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα όπου η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά παίζει ένα από τελευταία της χαρτιά. Από την άλλη πλευρά εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τις νίκες και την καλή ψυχολογία για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα