Ιταλική «χολή» για τον Παναθηναϊκό

Ιταλική «χολή» για τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ιταλική «χολή» για τον Παναθηναϊκό

bet365

Δηλητήριο στάζει για τον Παναθηναϊκό η ιταλική ιστοσελίδα «worldbasket» με αφορμή τους πράσινους χειρισμούς στην υπόθεση του Αντώνη Φώτση, αλλά και του Χοτζ.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αντώνη Φώτση από την Αρμάνι Μιλάνο, όμως, ο σύλλογος του διεθνή παίκτη την απέρριψε.

Σε απόδοση 2.35 βρίσκουμε στη novibet τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις

Αυτό δεν επηρέασε καθόλου την ιταλική ιστοσελίδα «worldbasket» που... έσταξε χολή για το τριφύλλι έχοντας «ανεβάσει» ένα κείμενο που έχει ως τίτλο: «Παναθηναϊκός, η λάθος αγορά!», ενώ ως μεσότιτλο έχει: «Φώτσης και Χοτζ, οι στόχοι των τελευταίων ωρών απέτυχαν».

Οι Ιταλοί, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί αφού έδειξαν ότι έχουν... πρόβλημα με τους πράσινους και το κείμενο τους το πάνε ως... παραμύθι, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Παναθηναϊκός και έπαιρνε ό,τι ήθελε. Αλλά η γοητεία και η ιδέα που έγραψε ιστορία στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν είναι πλέον η ίδια.

Τις τελευταίες ώρες, ο Παναθηναϊκός έψαχνε για ενίσχυση για τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα, αλλά απέτυχε τόσο με την προσπάθεια απόκτησης του Αντώνη Φώτση, με διαπραγματεύσεις που διεξήχθησαν με ερωτηματικά, αλλά και για τον πόιντ γκαρντ Γουόλτερ Χοτζ της Ζιελόνα, και η αλήθεια είναι πως και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη», ήταν το πλήρες κείμενο!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα