Επιβεβαίωση για Χοτζ, αλλά...

Επιβεβαίωση για Χοτζ, αλλά...

Gazzetta team
Επιβεβαίωση για Χοτζ, αλλά...

bet365

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Αντώνη Φώτση και την ίδια κατάληξη φαίνεται πως θα έχει και η περίπτωση του Γουόλτερ Χοτζ.

Ο γκαρντ από το Πουέρτο Ρίκο, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος με την Ζιέλονα Γκορα, επιβεβαίωσε την πρόταση του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στο Eurohoops.net. «Ναι, έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό και περιμένω! Το θέμα έχει πάει στην ομάδα μου και από ότι γνωρίζω θα μιλήσουν και με τον ατζέντη μου και θα απαντήσουν στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ τιμητικό αυτό που συμβαίνει για μένα. Να έχω προτάσεις από μεγάλες ομάδες. Ίσως είναι το πεπρωμένο μου, να παίξω στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Χοτζ.

Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και πολύ δύσκολα ο 27χρονος γκαρντ θα φορέσει τώρα την φανέλα με το «τριφύλι». Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Χοτζ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα και για την επόμενη σεζόν με την Ζιέλονα Γκορα να μην δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει αυτή τη χρονική περίοδο (εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό και σίγουρα παραπάνω από 250.000 δολάρια που της είχε πρόσφερε η Αρμάνι Μιλάνο) αφού το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλές προτάσεις για τον Χοτζ και προτιμάει να τον κρατήσει τουλάχιστον για φέτος, προκειμένου να παλέψει για την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα