Κασελάκης: «Δίνουμε όλοι το 100%»

Κασελάκης: «Δίνουμε όλοι το 100%»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Κασελάκης: «Δίνουμε όλοι το 100%»

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε πως το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι άψογο και πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση, καθώς μπορεί να πάρει το 100% από τον κάθε παίκτη.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» κι αναφέρθηκε αρχικά για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε κόντρα στο Περιστέρι χωρίς ξένο παίκτη:

«Αυτό το μοντέλο ανάπτυξης θα πρέπει να γίνει όχι μόνο για εξυγίανση και ανάγκη αλλά και υπό μορφή ανάπτυξης του μπάσκετ. Το κλίμα στην οι Έλληνες παίκτες ξέρουν περισσότερο τη φανέλα κάθε ομάδας, τα αποδυτήρια και για αυτό βλέπουμε πως βγάζουν παραπάνω πάθος σε πολλές περιπτώσεις».

Όσο για τις 13 νίκες- απόδοση ρεκόρ- που έχει σημειώσει φέτος η ομάδα: «Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, αλλά εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ σταθερά βήματα ανόδου και το κάτι παραπάνω που δίνει ο καθένας βγαίνει στο παρκέ και παίρνουμε τις νίκες».

Τέλος για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ήταν ξεκάθαρος: «Η ομάδα είναι μια χαρά, περιμένουμε τους τραυματίες μας. Στηρίζουμε αυτό το μοντέλο. Το στηρίζουμε παίκτες, προπονητές και διοικούντες. Η ομάδα μπορεί να στηριχθεί σε όλους τους παίκτες και μπορεί να πάρει το 100% από τον καθένα. Είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει το μπάσκετ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα