Πληρώνει για Φώτση ο Παναθηναϊκός!

Πληρώνει για Φώτση ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Πληρώνει για Φώτση ο Παναθηναϊκός!

bet365

Αρνητική ήταν η πρώτη αντίδραση των Ιταλών στην πρόταση 500.000 δολαρίων του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο για τον Φώτση. Τι αναφέρει η πρόταση που δημοσιοποίησε η ΚΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι αποφασισμένος να ντύσει άμεσα στα «πράσινα» τον Αντώνη Φώτση πληρώνοντας τα 500.000 δολάρια που ζητάνε οι Ιταλοί και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να δηλώσει τον Φώτση μέχρι την Τετάρτη (20/2) προκειμένου να τον έχει στη διάθεση του σε όλο τον δεύτερο γύρο του Top 16 της Euroleague.

Σε απόδοση 2.80 στην playbet το διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ζαλγκίρις

Ο Αντώνης Φώτσης τα έχει βρει ήδη με τον Παναθηναϊκό και η επιστροφή του στο τριφύλλι «κόλλαγε» στις απαιτήσεις της Αρμάνι Μιλάνο...

Τελικά φαίνεται ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να πάρει τώρα τον διεθνή πάουερ φόργουορντ από τους Ιταλούς και να μην περιμένει το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος. Γι’ αυτό και -όπως μετέδωσε ο Sentra Fm 103.3- ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα πληρώσει τις 500.000 δολάρια που ζητάει η Αρμάνι Μιλάνο και θα αποκτήσει άμεσα τον Φώτση.

Δημοσιοποίησε την πρόταση ο ΠΑΟ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επέλεξε να δημοσιοποιήσει την πρόταση προς την Αρμάνι, στην οποία αναφέρεται ότι πληρώνει 500.000 δολάρια για το buy out σε δύο δόσεις. Η μία τώρα και η δεύτερη στις 15 Σεπτεμβρίου. Έχοντας εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη, ζητάει από τον gm του Μιλάνο, Φλάβιο Πορταλούπι να συναινέσει ώστε ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα.

Αναλυτικά η πρόταση:

«Αγαπητέ κ. Πορταλούπι,
Πληροφορηθήκαμε από τον μάνατζερ του Αντώνη Φώτση πως επιθυμείτε το ποσό των 500.000 δολαρίων ως buyout για να τον αφήσετε ελεύθερο. Επίσης πληροφορηθήκαμε πως ο Αντώνης παραιτείται από τα οφειλόμενα σε αυτό από εσάς. Όσον αφορά το ποσό των 500.000 δολαρίων, ο Παναθηναϊκός προτείνει 2 δόσεις των 250.000 δολαρίων όπως ακολουθεί:
1η: Άμεσα
2η: Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.
Όσον αφορά την παραίτηση από το δικαίωμα για τα χρήματα που του οφείλονται από εσάς, ο Αντώνης συμφωνεί.
Περιμένω τη θετική σας απάντηση. Εύχομαι τα καλύτερα. Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

Πρώτο «όχι» αλλά όλα ανοιχτά!

Ωστόσο διόλου σίγουρο δεν είναι ότι οι Ιταλοί θα παραχωρήσουν τον Φώτση ακόμα και με αυτό το ποσό. Ειδικότερα μετά την εντυπωσιακή ανάκαμψή του, κόντρα στη Ρόμα, όπου σκόραρε 21 πόντους με 5/5 τρίποντα. Οι Ιταλοί ενημερώθηκαν ήδη για την πρόταση και αναμένεται σήμερα κιόλας να δώσουν την απάντησή τους στον Παναθηναϊκό. Άπαντες θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί μέχρι να ακουστεί το «Si»...

Την ίδια στιγμή, η Έρα Σπορ μετέδωσε ότι σε επικοινωνία της με υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής ομάδας εισέπραξε μια αρνητική απάντηση («δεν υπάρχει περίπτωση» είπαν χαρακτηριστικά), χωρίς φυσικά αυτό να κλείνει το θέμα οριστικά αφού οι Ιταλοί αλλάζουν αποφάσεις σαν τα πουκάμισα...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα