Να βγει κερδισμένος ο ΚΑΟΔ
Ο τεχνικός των Δραμινών τόνισε στο esake.gr για την πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ: «Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε πολλά.
Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας να γίνει ένας όμορφος αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί τόσο ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο όσο και αυτοί που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για την Δράμα αλλά και για την ομάδα μας».
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από την πλευρά των παικτών τονίζει πως δεν υπάρχει καμία πίεση: «Όταν παίζεις ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν έχεις την πίεση για την νίκη κι αυτό βοηθάει να παίξεις πιο ελεύθερα και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.
Ο ΟΣΦΠ έρχεται από μία μεγάλη νίκη στην Ρωσία που δείχνει το πόσο καλή ομάδα είναι και φέτος. Εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την νοοτροπία την νέου προπονητή μας και αυτό το παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία να το ευχαριστηθούμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.