Τελειώνει του Φώτση

Τελειώνει του Φώτση

Γιάννης Ράμμας
Τελειώνει του Φώτση

bet365

Το Μιλάνο εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά ο Αντώνης Φώτσης φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη νέα επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Εντός των προσεχών ωρών η κατάληξη της υπόθεσης.

Προσπάθησε το περασμένο καλοκαίρι, προσπάθησε και τον περασμένο Νοέμβριο, η τρίτη φορά δεν αποκλείεται να είναι κι η φαρμακερή! Η νέα, μεγάλη επιστροφή του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, όση κι η υπόλοιπη διάρκεια της αντίστασης της ιταλικής ομάδος.

Το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ με την ομάδα του Μιλάνου (συνολικής αξίας €1.500.000) διανύει τους τελευταίους μήνες του, οι εμφανίσεις του δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της και παρότι θα χρειαστούν να βγουν στην αγορά, αφού θα ξεμείνουν με τον Νικολό Μέλι στη θέση «4», οι δρόμοι των δύο πλευρών δύσκολα δε θα χωρίσουν.

Όπως έκανε προ μηνών, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Αρμάνι Τζινς κι η επιστροφή στα πάτρια εδάφη πιθανολογείται πως θα τον βρει με συνταξιδιώτη τον «Batman». Το οικονομικό αντάλλαγμα μπορεί να μη φτάνει στα προηγούμενα επίπεδα και να υπολογίζεται μικρότερο των €400.000, ποσό που προσέφερε στη δεύτερη απόπειρά του, αλλά φαίνεται να αρκεί.

Το πιθανό διαζύγιο με την ιταλική ομάδα θα βρει τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ να υπογράφει μέχρι το 2016 για τέταρτη και τελευταία φορά στον Παναθηναϊκό, όπου θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει τη λαμπρή καριέρα του.

Η θετική εξέλιξη θα γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τον κόσμο της ομάδος, ενώ θα ανεβάσει ένα επίπεδο την ομάδα, η οποία ήδη πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κι έχει βάλει στο μάτι την Α1 και την Ευρωλίγκα.

Όλα αυτά αρκεί να συνειδητοποιήσει κι η Αρμάνι Τζινς πως τη δεδομένη χρονική στιγμή μία τέτοια εξέλιξη ευνοεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα