Στο Μιλάνο για να φέρει τον Φώτση!

Στο Μιλάνο για να φέρει τον Φώτση!

Gazzetta team
Στο Μιλάνο για να φέρει τον Φώτση!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται από το πρωί στο Μιλάνο, επιχειρώντας να... γυρίσει παρέα με τον Αντώνη Φώτση!

Εδώ και μέρες το όνομα του Αντώνη Φώτση παίζει πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Αρμάνι Μιλάνο έχει εκδηλώσει την επιθυμία για την απόκτηση παίκτη στη θέση του. Ο πρόεδρος λοιπόν, της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε σήμερα το πρωί για το Μιλάνο, με σκοπό να ξανάντύσει στα πράσινα τον διεθνή άσο.

Το διπλό του Παναθηναϊκού στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ πληρώνει 4.80 στη vistabet

Η υπόθεση έχει δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Αντώνη Φώτση (για συμβόλαιο 3,5 ετών!) και θα προσπαθήσει να κλείσει την μεταγραφή πριν τις 20 Φεβρουαρίου, αφού μέχρι τότε είναι η προθεσμία για να δηλώσει τους νέους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο διεθνής άσος επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κυπελλούχου Ελλάδος θα μπορεί να αγωνιστεί από το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δηλαδή με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Αυτή είναι η τρίτη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού να υπογράψει τον επαναπατρισμό του Αντώνη Φώτση. Η... τελευταία εξ αυτών ξεκίνησε όταν η Αρμάνι μετά τον αποκλεισμό της από το Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις του παίκτη έβαλε σε σκέψη τους Μιλανέζους ως προς το μέλλον της συνεργασίας τους με τον Φώτση.

Χθες, η ομάδα του Μιλάνου έκανε πίσω, με τον general manager των Ιταλών να δηλώνει πως ο Φώτσης δεν πωλείται, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να ήταν διαπραγματευτικό τρικ, ώστε να μην αποδεσμεύσουν τον 31χρονο άσο χωρίς να πάρουν χρήματα.

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Ιταλία εκδηλώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον αρχηγό της Εθνικής με κάθε τρόοπο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα καταβάλλει και κάποια αποζημίωση!

Φυσικά, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει πίσω τον Αντώνη Φώτση αλλάζει επίπεδο...

Μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta.gr που παρακολουθεί στενά τις μεταγραφικές κινήσεις του Γιαννακόπουλου προκειμένου να πληροφορηθείτε on time την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα