Επέστρεψε ο Ματσιούλις

Επέστρεψε ο Ματσιούλις

Gazzetta team
Επέστρεψε ο Ματσιούλις

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιόνας Ματσιούλις ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά. Μέρος της προπόνησης ο Σχορτσανίτης, ο οποίος έχει δέκατα. Την Τετάρτη μπαίνει ο Μπανκς.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ την Παρασκευή (1/2, 22:00) άρχισε το απόγευμα της Τρίτης (29/1) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει τον Γιόνας Ματσιούλις να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς προβλήματα. Χαλαρά προπονήθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και αυτό γιατί ο 27χρονος σέντερ είχε δέκατα και προτιμήθηκε να μην ανεβάσει στροφές.

Όσο για τον Μάρκους Μπανκς, ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα μπει την Τετάρτη (30/1) στις προπονήσεις και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα