Χωρίς Μαυροειδή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Μαυροειδή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αντώνης Κατσίκης
Χωρίς Μαυροειδή κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/1, 20:15, ET3) τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεση του, πλην των Πάουελ και Λο, και τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο Έλληνας σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Τη θέση του στη 12αδα των Πειραιωτών πήρε ο Γιώργος Γεωργάκης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως «τo πρόγραμμα των αγώνων είναι ιδιαίτερα επίπονο. Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στο Ισραήλ επιστρέψαμε το απόγευμα της Παρασκευής και τώρα έχουμε ακόμη ένα ταξίδι μπροστά μας, μόλις 24 ώρες μετά. Οπότε, όπως είναι λογικό και επόμενο, υπάρχει κούραση. Γι' αυτό χρειάζεται οι παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι γιατί η κούραση είναι μεγάλη.Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στην έδρα του είναι αήττητος. Συνεπώς πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο ματς και να πάρουμε τη νίκη».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Κατσίβελης υποστήριξε πως «Ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική πορεία ως τώρα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ καλά. Γι' αυτό και εμείς θα πρέπει, μέσω της άμυνας μας, να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους. Αυτό θεωρώ πως θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης, η άμυνα μας».

Όσο για τους τραυματίες Μαυροειδή, Πάουελ και Λο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα