Τυχερός ο Μούρτος (pics)
Ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος του Άρη, ευχήθηκε να έχει υγεία η ομάδα: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να μείνετε μακριά από τραυματισμούς και να είμαστε όλοι ενωμένοι, με κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας. Εμείς, σαν Διοίκηση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε».
Ο Αντιπρόεδρος, Θοδωρής Κουρόγλου τόνισε με τη σειρά του: «Σας εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά. Συνεχίστε να αγωνίζεστε όπως στα τελευταία παιχνίδια και να γνωρίζετε ότι συμπορευόμαστε όλοι μαζί προς έναν κοινό στόχο. Το καλό και το μεγαλείο του ΑΡΗ».
Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Σπύρου Μούρτου, ο οποίος κέρδισε ένα tablet τελευταίας γενιάς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.



