Παράπονα από Πανελευσινιακό
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα μας απέδειξε οτι σέβεται και τους θεσμούς και τους αντιπάλους και τους διαιτητές.
Πάνω απ’όλα όμως σέβεται το άθλημα, γι’αυτό και είναι υπόδειγμα ομάδας μέσα και έξω απο τους αγωνιστικούς χώρους.
Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά ,δεν μας σεβάστηκαν.
Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, γίναμε μάρτυρες μιας άκρως εχθρικής διαιτησίας για την ομάδα μας και ταυτόχρονα άκρως ανεκτικής για τον αντίπαλο(αποδεικνύεται απο βίντεο των αγώνων).
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!
Θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους όσους μεταχειρίστηκαν την ομάδα μας με το χειρότερο τρόπο:
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
Και πιστεύουμε πως αυτο θα συμβεί για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Μετα το σημερινο παιχνίδι δεν φοβόμαστε πλέον τίποτα...».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
